Млад мъж загина след пиянска среща на покрива на строеж

...
Млад мъж загина след пиянска среща на покрива на строеж
Коментари Харесай

Млад мъж загина след пиянска среща на покрива на строеж в Благоевград

Млад мъж почина след пиянска среща на покрива на градеж в Благоевград
Загиналият тази нощ след рухване от градеж в Благоевград 29-годишен мъж е от Перник, настояват останалите двама мъже, които били дружно със починалия, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Както информирахме, млад мъж почина след рухване в стълбищната клетка на новострояща се кооперация на улица "Борис Ангелушев" в благоевградския квартал "Ален мак".

Сигналът за случая е подаден преди 03.00 часа тази нощ, мъжът паднал от стълбището, което е без парапет от равнище на 5-ти етаж, след полет от над 10 метра, е разрушил главата си в мазето. Изваден е от аварийно-спасителен екип на районен съд ПБЗН-Благоевград.

Огледът на местопроизшествието от чиновници на Второ РУП завърши в 05.00 часа. Тялото на починалия е превозено за аутопсия от правосъден доктор.

Според двамата разпитани, те и починалият се срещнали в заведение. След това се качили на покрива на новостроящата се кооперация, с цел да „ се насладят на откриващата се гледка ”. На слизане 29-годишният мъж полетял надолу и умрял на място. Самоличността му е открита от откритите в него персонални документи.

Двамата останали, които са от Благоевград, декларирали, че са били доста пияни, градежът не се охранява нощем. Какво е станало, те си знаят, организират се разпити, работата по случая продължава. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР