Млад мъж върна портмоне с голяма сума пари и много

...
Млад мъж върна портмоне с голяма сума пари и много
Коментари Харесай

Чист късмет! Момче върна портфейла на Енчо Керязов ВИДЕО

Млад мъж върна портмоне с огромна сума пари и доста документи. На пръв взор елементарният ден на Емил стартира неизмеримо - намира портфейл на улицата. " Виждайки, че е цялостен, разбрах по персоналната карта, че е не на какъв да е ", сподели Емил Загоров.

Оказва се на неговия кумир от детството - цирковият актьор Енчо Керязов. " Реших да видя за контакт, само че тъй като не открих по какъв начин да се свържа с него, посредством визитка или нещо в портфейла, писах във Фейсбук страницата и към час по-късно той ми звънна и по този начин се срещнахме ", съобщи Загоров.

Срещата се оказва извънредно значима и за двамата. " Малкият ми наследник пътува в неделя за Германия. Утре трябваше да създадем едно пълномощие с моята брачна половинка в София и надлежно аз без персонална карта нямаше по какъв начин да направя това пълномощие и той да литне за Германия ", добави цирковият актьор Енчо Керязов.

Това не е първият път, в който Емил постъпва по този начин, само че посредством жеста си той разрушава стандарта. " Доказах, че този стандарт е безусловно строшен и нека повече хора разчупват този стандарт ", добави той.

А срещата приключи със селфи.

източник: Нова тв
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР