Млад мъж убил съселянин с ритник в главата в Айдемир,

...
Млад мъж убил съселянин с ритник в главата в Айдемир,
Коментари Харесай

Млад мъж уби съселянин с ритник в главата в Айдемир

Млад мъж умъртвил съселянин с ритник в главата в Айдемир, оповестяват от прокуратурата.
Прочетете още
На 3 април жертвата и жена от селото влезнали в спор, дамата блъснала мъжа от колелото му и той паднал на земята. Докато се опитвал да се изправи, към него се доближил обвиненият Г.А. Младият мъж му нанесъл удар с крайник в региона на главата и гърдите, които довели до беззащитност на по-възрастния мъж.

След като съумял да се свести благодарение на очевидци на случката, 42-годишният се прибрал самичък в дома си, където по-късно умрял.

На 27-годишния Г.А. от село Айдемир му е избрана мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по искане на Окръжна прокуратура – Силистра съдът.  Мъжът е притеглен към наказателна отговорност за убийството на собствен съселянин, оповестиха от прокуратурата.

Досъдебното произвеждане по случая почнало на 12 април 2023 година по отношение на открито безжизнено тяло на мъж в дома му. От направената аутопсия станало ясно, че 42-годишният мъж е умрял в резултат на закрита черепно-мозъчна контузия. А подхванатите дейности по следствието посочили, че той е станал жертва на тежко съзнателно закононарушение.

Г.А. бил притеглен в качеството му на обвинен за закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс и арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор, с оглед довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение и. От през днешния ден той ще търпи най-тежката такава – „ задържане под стража “.

Определението на Окръжен съд – Силистра предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

Снимка: Архив
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР