Млад мъж, спрян от полицейски патрул, погълнал 4 грама кокаин

...
Млад мъж, спрян от полицейски патрул, погълнал 4 грама кокаин
Коментари Харесай

Младеж глътна 4 грама кокаин, за да не го хванат

Млад мъж, спрян от полицейски патрул, погълнал 4 грама кокаин едновременно в коледната нощ. Тази доза може да убие 7 коня.
Причината - изплашил се да не го спипат с огромното количество дрога. След като я глътнал, младият мъж траял да кара кола и даже опитал да ограби работещ цветарски магазин.
Тогава бил арестуван, само че изпаднал в тежко несъответстващо положение. Той ревял, все едно го колят жив.
В този тип бил наведен в токсикологията на Военна болница, където въпреки всичко лекарите съумели да го спасят макар голямото количество опиат. Обичайната доза за човек е към една двайста от грама.
Според осведомени наркоманите в София нормално си купуват по 1 грам, който смъркат в продължение на 10-12 часа. Това е една от особеностите на кокаиновата привързаност. Тъй като се приема през носа, кръвоносните съдове се свиват и това води до предпочитание за нова и нова доза.
Еднократно признато, даже доста по-малко количество може да увеличи съдбовно кръвното налягане, което да докара до сърдечна гибел, инсулт или някаква друга емболия.
Описани са случаи на починали на място коне, на които са давани дози до към половин грам като допинг за надпревари.
Въпросният мъж изпитвал неописуема болежка в главата и ревял в незабавното поделение на Военна болница, все едно го колят жив, описват очевидци.
Бил прострян по очи върху носилка, с ръце зад тила, закопчани с белезници. Няколко униформени с гумени ръкавици на ръцете го придържали, с цел да не буйства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР