Млад мъж спечели милиони от лотарията, подари си пътуване до

...
Млад мъж спечели милиони от лотарията, подари си пътуване до
Коментари Харесай

Милионер умря при мистериозни обстоятелства

Млад мъж завоюва милиони от лотарията, подари си пътешестване до родината и умря при мистериозни условия, оповестява СBC News.

Майкъл Гебру се ражда в Етиопия, само че животът го изпраща в Канада. Мъжът получава канадско поданство и стартира работа в цех. През 2017 година остава без работа. След като бил уволнен, той решил да си купи билетче от
лотарията. Късметът му се усмихва и печели 10,7 млн. канадски $.

Пред публицисти щастливецът споделил, че желае да си купи къща и да посети Ямайка. Смятал също с част от парите да помогне на хора в потребност. „ Винаги съм казвал, че в случай че печеля, ще оказвам помощ на нуждаещите си ”, декларирал той.

Близките му настояват, че е извършил обещанието си. Превръщайки се в милионер, той постоянно отскачал до Етиопия и се опитвал да промени към по-добро живота на някогашните си сънародници.

Преди близо 2 седмици той още веднъж отлетял за Африка, а след няколко дни роднините му в Канада разбрали за гибелта му. Те подозират, че някой го е умъртвил поради пари и се надяват да получат спомагателни данни за случилото се от посолството на Канада в Етиопия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР