Млад мъж скочи от борда на най-големия пътнически кораб в

...
Млад мъж скочи от борда на най-големия пътнически кораб в
Коментари Харесай

Българин скочи от най-големия пътнически кораб в света

Млад мъж скочи от борда на най-големия пътнически транспортен съд в света – SYMPHONY OF THE SEAS. Български моряци, работещи за Royal Caribbean, алармираха пред Maritime.bg, че най-вероятно става въпрос за 27-годишен юноша от България или с български корени.

``
реклама  
 
Според информацията на българските моряци, случката се е развила във водите край столицата на Бахамските острови – Насау.

Нашенецът скочил от 11-а палуба на най-големия пътнически транспортен съд в света, с цел да се забавлява с приятелите си, настояват наши моряци от RC.

Нещо повече – младият мъж бил сниман във видео при скока си.

Maritime.bg откри в обществената мрежа Instagram въпросното видео, а профилът на младежа е озаглавен Nick Naydev. Справка за връзката на този профил с другата обществена мрежа Фейсбук пък сподели, че „ Ник Найдев “ в действителност има голям брой другари от България, а на една от фотосите е показал, че се намира в Пловдив.
 
Това е изцяло задоволително да твърдим, че мъжът е българин или с български генезис, макар че живее във Ванкувър.
     Вижте тази обява в Instagram.         
Full send

Публикация, споделена от Nick Naydev (@naydev91) на Яну 11, 2019 в 11:28 PST

 

Според нашите моряци, Royal Caribbean е издала предписание младият мъж в никакъв случай повече да не бъде допускан на круиз на кораби на корпорацията.

По непотвърдена информация, той е бил неотложно свален в Насау, без право да получи подпомагане от RC за противоположния път към дома си.

Maritime.bg опита да се свърже с младежа, само че не получи отговор.

Скандалното видео в обществените мрежи към този момент е гледано близо 100 хиляди пъти.

Младият мъж е станал същинска интернет сензация в Съединени американски щати, разясниха консуматори в страницата на Maritime.bg.

„ Това e неуместно и неразумно държание, на него и на неговите спътници бе неразрешено да пътуват още веднъж с нас, “ публично са декларирали от Royal Caribbean в писмо до USA Today.

Корпорацията оповестява, че преглежда опциите за юридически дейности против младежа.

В същото време, съгласно USA Today, младият мъж написа в обществените мрежи, че „ 3 дни след скока не е можел да върви обикновено “, добавяйки, че е използвал алкохол преди случката.

Друга американска телевизия FOX пък твърди, че Ник Найдев е бил разпитван в полицията в Насау.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР