Млад мъж от Варна е героят на ден. Гражданинът слязъл

...
Млад мъж от Варна е героят на ден. Гражданинът слязъл
Коментари Харесай

Млад мъж от Варна спаси възрастна жена от самоубийство на Аспаруховия мост

Млад мъж от Варна е героят дневно. Гражданинът слязъл от автомобила си в най-натовареното придвижване по Аспаруховия мост и се втурнал да избавя стара жена, която се е била качила на висока структура с желание да скочи и постави завършек на живота си. Мъжът обезверено потърсил помощ от други водачи, само че никой не се отзовал.

След 10-минутни молби и увещания най-после индивидът съумял да издърпа и смъкна от парапета на моста старата жена. Съдействие срещнал само от млада варненка, която след това се притичала на помощ, с цел да алармира органите на реда.

Добрякът Йордан споделя следното:

" Не знам по какъв начин наподобява, дали е грозно или не. Просто в бързината взех решение да снима тази преживелица, с цел да покажа, че човещината я няма. Жалко за хората, които минаваха и отминаваха с равнодушие. Жалко е, че ръкомахах и никой не спря. Жалко е, че дори и таксиметровият водач, който помолих за помощ, ми отхвърли, заради повода да не го ударят... За което доста ме е гняв! Струваше ми 10 минути, с цел да сляза от моста, да обърна автомобила си и да се върна на " Аспаруховия мост ". А през това малко време са минали стотина коли и никой нищо. Жалко е, че се назоваваме хора! Същества без душа, състрадание и сърца... ", засегнат е жителят.

" Единственият Човек (Да, с основна писмен знак!) бе една жена, която единствена се отзова бързо и реагира съответно. На нея БЛАГОДАРЯ! И на полицията, че реагира бързо. А за другите, тъпо... ", гласи още коментарът му.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР