Млад мъж от Ню Брънзуик, Ню Джърси, е бил доведен

...
Млад мъж от Ню Брънзуик, Ню Джърси, е бил доведен
Коментари Харесай

Българинът Ени пристигнал в САЩ на 2 годинки, сега на 27 го депортират в България

Млад мъж от Ню Брънзуик, Ню Джърси, е бил доведен в Съединени американски щати, когато е бил на две години и в този момент, към този момент на 27 управляващите готвят депортацията му в България, споделят родителите му, представени от.app.com.

27-годишният Ени Енчев прекарал целия си умишлен живот в Америка, само че в този момент ще бъде пропъден, макар че следва в лицей, работи като автомеханик и е благоприятен за най-хубавата си другарка от детството, която е американска гражданка.

На 15 ноември той отишъл до имигрантския офис за рутинна инспекция и по този начин и не излязъл оттова, споделя татко му Атанас Енчев.

След като прекарали седмици в опити да освободят сина си, Атанас и жена му Мария получили позвъняване от Ени да му опаковат багажа, защото излязло решение за депортацията му в източноевропейската страна, написа app.com.

" Цялата работа е просто жестока, отвън всевъзможен смисъл, " споделя бащата, който идва в Щатите през 1990 година със студентска виза. " Продължаваме да се борим с имигрантската система, само че в случай че има някой отговорен - какъвто мисля, че няма - това съм аз. Синът ми, който не е отговорен за нищо, е осъден грубо. "
Ени Енчев, който е бил роден в България, е доведен в Съединени американски щати на възраст от 2 години, пристигнал с майка си. Баща му към този момент е бил в страната. Той изискал леговище, защото тъкмо тогава в страната му били размирните времена след рухването на комунизма и рухването на Съветския блок.

Междувременно нещата в България се трансформирали, само че фамилията към този момент било пуснало корени в Съединени американски щати.

Атанас Енчев съумял да си уреди статута, защото имиграционните служби го признали за изявен академик в областта на компютризираното картографиране.
Синът му Ени обаче израснал без легален статут. Той няма престъпни регистрации, учи и работи, подготвял е брак с годеницата си. В опитите си да го задържи в страната, тя поискала да сключат неотложно брак, само че и това им било отказано от имиграционните служби. В момента му следва депортация в България, от която той няма никакви мемоари, защото е бил на 2 години, когато е отпътувал оттова.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР