Млад мъж от Лом има нужда от нашата помощ, за

...
Млад мъж от Лом има нужда от нашата помощ, за
Коментари Харесай

Зов за помощ! Млад мъж от Лом има нужда от подкрепа, за да пребори коварна болест

Млад мъж от Лом има потребност от нашата помощ, с цел да живее. Цветомир Цветанов е от Лом, а от няколко години се бори с подла болест, която всякога се връща. Лекари от Турция са дали вяра на мъжа, за неговото изцеление още веднъж, само че сумата, която би трябвало да бъде събрана за лекуването му, е непостижима за неговото семейство, поради което той се обръща към всички хора, с огромни сърца.
" Казвам се Цветомир и съм на 31 години. За страдание живота от време на време ни сблъсква с компликации, за които не сме подготвени. Моята история стартира още в края на 2019 година, когато бях признат във " ВМА София " с голям брой тромбози и белодробна емболия. 
След прекарани общо над 21 дни в реанимация, оперативно отхвърлен далак и дълбока венозна тромбоза и на двата крайника, бях изписан при започване на февруари 2020 година. Когато обаче си помислиш, че целият този призрачен сън е завършил, животът ти сервира ново тестване. През месец април 2020 година бях диагностициран с остра лимфобластна Т клетъчна левкемия.
Започнах лекуване незабавно в " СБАЛХЗ - София " и след три курса на химиотерапия заболяването беше в цялостна ремисия. Януари 2021 година беше моята алогенна трансплантация на стволови кафези от изцяло съчетаем (10 от 10) неродствен донор. Трансплантацията беше сполучлива, само че в следствие се получиха голям брой затруднения, поради имуносупресивната терапия, която се постановяваше за донорските кафези. Прекаран " Епщайн-Бар вирус ", както и битка с " КОВИД 19 " повече от година. За мое благополучие и шанс съумях да се преборя и с двете, с помощта на положителната работа на лекарите тогава.
След направени контролни кръвни проучвания и костно-мозъчна биопсия, в края на януари 2024 година (3 години след трансплантацията на стволови клетки) се оказа, че заболяването се е върнала и имам рецидив на остра лимфобластна левкемия. Лечението, което следва включва още веднъж химиотерапия, само че този път по интензивна и нападателна, както и втора трансплантация на стволови кафези. Поради сложността на лекуването, шансът за нов триумф не е огромен, само че всеки, който ме познава знае, че колкото и мъчно да е, аз няма да се предам и ще се боря до дъно за живота си!
От болница " Anadolu Medical Center " в Истанбул ни дават вяра, че заболяването може да бъде излекувана за повторно! Сумата, която болничното заведение в Турция желае за цялото лекуване е непостижима за мен и моето семейство.
Моля от сърце всеки, който може да ми помогне, с цел да преборя подлата болест и да пребивавам! Всяко подаяние от вас, положителни хора Ще значи вяра за мен в тежката битка, която ми следва! Вашата поддръжка е моята мощ! 
Моля от сърце всеки, който може да ми помогне, с цел да преборя подлата болест и да пребивавам! Всяко подаяние от вас, положителни хора Ще значи вяра за мен в тежката битка, която ми следва! Вашата поддръжка е моята мощ!
Може да дарите с карта,PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 

Алианц Банк България ” АД е формалният банков сътрудник на Фондация “Павел Андреев ”. При подаяние на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България   
IBAN: BG31BUIN95611000706950   
BIC: BUINBGSF   
Получател: Фондация Павел Андреев   
Основание: Дарение за Цветомир Кирилов Цветанов "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР