Млад мъж намери любовта в лицето на 53 години по-възрастната

...
Млад мъж намери любовта в лицето на 53 години по-възрастната
Коментари Харесай

Любовта няма граници! Млад мъж се влюби в 53 години по-възрастна от него жена

 Млад мъж откри любовта в лицето на 53 години по-възрастната от него жена. Той споделя, че ще я обича до последния си мирис.

Гари е на 17 години, когато среща 70-годишната Алмеда. Още по-извратеното в тази ситуация, е че се срещат на погребението на сина на старата жена. 

Казват, че са се влюбили от пръв взор. Две седмици след първата им среща двамата подписват брак. Женени са към този момент от четири години. Влюбената двойка си има лична страница в Instagram. Редовно разгласяват статуси, в които буйно се целуват. А младежът е татуирал името на по-възрастната си възлюбена на гърдите.

Гари има култ към по-възрастни дами. Преди да се запознае с Алмеда е имал бурна връзка със 77-годишна жена. А като възпитаник постоянно е хлътвал по учителките си.

" Преди да срещна Алмеда не мислех, че е допустимо човек да обича толкоз мощно някого. Заради нея всяка заран се разсънвам с усмивка. Тя ме прави благополучен. Горд съм, че споделям живота си с тази невероятна жена ", споделя влюбеният Гари.

" Никога не ми е било фикс-идея да се задомя с млад мъж. Гари просто пристигна и нещата се случиха. Сред гибелта на брачна половинка ми, с който бяхме дружно от 43 години, потънах в дупка. Бях руина. Благодарение на Гари се изправих на крайници. Той е моята сродна душа. ", добавя 74-годишната Алмеда

Двамата споделят, че са по-щастливи от всеки път. Категорични са, че всички в фамилията ги разбирали и подкрепяли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР