Mлад мъж на 27 години от село Шаново, с инициали

...
Mлад мъж на 27 години от село Шаново, с инициали
Коментари Харесай

27-годишен мъж е загиналият работник в “Арсенал”

Mлад мъж на 27 години от село Шаново, с букви Ц.В, e починалият служащ при, който стана към 10,20 часа тази заран, в помещение на завод 130 на цех 3 на оръжейния комплекс.

Мъж на 45 години от Казанлък с букви К.Ж. е тежко потърпевш и е с изгаряния, оповестява локалната.

Все още няма информация за повода, при която е зародил случая, на място са оперативни групи на компанията, полицията и профилираните органи.


Загиналият е на работа в „ Арсенал “ от две години, а потърпевшият мъж със стаж от 10 години във компанията. По предварителна информация е зародило запалване на смесител, по време на работа. При случая няма други потърпевши. Има нанесени материални вреди на помещението, в което е работено. Останалите служащи са изведени от помещението.

Пострадалият е настанен в Спешния център на МБАЛ Казанлък, за оказване на първа помощ. Пациентът е със сериозен % изгаряния. По предварителна информация най- евентуално ще бъде настанен в Клиника по изгаряния в Пловдив. В момента пациентът се транспортира в болница в Стара Загора, след което най- евентуално ще замине за Пловдив. На мястото на случая работят профилираните органи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР