Млад мъж, който бил зрител на офроуд шоу близо до

...
Млад мъж, който бил зрител на офроуд шоу близо до
Коментари Харесай

Тежко пострада зрител на офроуд край Смилян

Млад мъж, който бил фен на офроуд шоу покрай смолянското село Смилян, е потърпевш тежко, ударен от лебедка. Нелепият случай е станал през днешния ден. От незабавното поделение на болничното заведение в Смолян ще бъде превозен по неотложност в Клиниката по лицево-челюстна хирургия на Университетската многопрофилна болница „ Св. Георги “ в Пловдив.

„ Теглили са се два от колите, участващи в офроуд. Скъсва се въжето и удря един от феновете в лицето, като му предизвиква разнообразни счупвания на челюстта. Към мястото пътува наш екип, който ще извърши оглед. Ще бъде формирано и досъдебно произвеждане “, съобщи ст. комисар Николай Димов – шеф на ОДМВР – Смолян. Той сподели, че събитието е регламентирано, позволено е за осъществяване и има служители на реда на терена, прецизира actualno.com.

За поредна година младежи от селото провеждат офроуд " Смилян и другари 4х4 ", което се организира в местността " Трошачката ". Екипажи от Смолян и страната показват умения, карайки върху ровове, изкопи и стръмни сектори. В конкуренциите по сложните терени се включват джипове, мотоциклети и АТВ-та.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР