Млад мъж, израснал във Врачанско, има нужда от средства, за

...
Млад мъж, израснал във Врачанско, има нужда от средства, за
Коментари Харесай

Зов за помощ! Млад мъж, израснал във Врачанско, има нужда от средства за операция

Млад мъж, израснал във Врачанско, има потребност от средства, с цел да пребори подло заболяване, научи BulNews.
Ето какво написа той:
"Скъпи другари,
Казвам се Мирослав Илиев Иванов и съм на 38 години. Роден съм в София, само че съм израснал в китното село Лиляче, община Враца. Завършил съм висшето си обучение в СА “Д. А. Ценов “ - Свищов.
Обръщам се към Вас с зов за събиране на средства за скъпоструваща интервенция в град Рим, Италия. През 1995 година в един юлски обед, аз и моето семейство претърпяхме случай, при който получих рядкото заболяване Синдром на Клипел Треноне. След дълги години вървене по лечебни заведения, лекарите тук заключиха, че интервенция в България е невъзможна.
Опитах и лекуване с нетрадиционна медицина, само че още веднъж без триумф. Накрая обезверен от ситуацията, започнах да диря излаз за интервенция в чужбина и инцидентно или не – открих клиника „ Гуарниери “ в град Рим. Лекарите там дадоха вяра за моето цялостно възобновяване. През 2021 година бях опериран в същата клиника, а в този момент се нуждая от трета интервенция. За нея и настаняването ми в клиниката са нужни 13 000 лева
Затова и насочвам зов към всички Вас – подкрепете ме, с цел да извърша своята фантазия – да бъда здрав! ", написа младият мъж.
Всеки, който желае да подари средства, може да го направи на:
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА В ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА:
IBAN BG13UBBS80021033802550
BIC UBBSBGSF / валута в BGN

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР