Млад мъж е прегазен от товарен автомобил, след като е

...
Млад мъж е прегазен от товарен автомобил, след като е
Коментари Харесай

25-годишен се удари в дърво, излетя от колата си и го прегази камион

Млад мъж е прегазен от товарен автомобил, откакто е изхвърчал от колата си при злополука, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Бургас.

Днес към 11.48 часа на пътя Айтос – Бургас, в региона на подстанция „ Ветрен”, лек автомобил „ Хюндай Акцент” с бургаска регистрация, ръководен от 25-годишен айтозлия, пътуващ в посока от Айтос към Бургас, изпреварва т.а. „ МАН”, със софийска регистрация, ръководен от 57-годишен мъж от село Руен. При прибиране в личното си пътно платно, младият мъж изгубва ръководство над автомобила и излизайки настрана се блъска независимо в крайпътно дърво. От удара 25-годишният изхвърча от купето на автомобила си и падайки на пътното платно е прегазен от изпреварения товарен автомобил. Въпреки, че лидерът му е направил всичко допустимо да спре „ МАН”-а, 25-годишният айтозлия умрял.

Към момента придвижването в пътната права, където е сбъднат тежкия случай, е отчасти затруднено, като пътния трафик се контролира от чиновници на бранш „ Пътна полиция”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР