Млад мъж е изчезнал безследно, а близки и приятели го

...
Млад мъж е изчезнал безследно, а близки и приятели го
Коментари Харесай

Младеж изчезна по трасето София - Плевен

Млад мъж е изчезна л безследно, а близки и другари го търсят. Такъв пост всеобщо стартира да се споделя из обществената мрежа Facebook.

В неопределеност от четвъртък е Никола Михайлов. Сестра му – Константина Михайлова, моли всички, които имат някаква информация за него да й оказват помощ.

Тя прецизира, че за последно Николай е забелязан на Централна автогара София. Него другар пък сподели, че мобилният телефон на безследно изчезна лия млад мъж, бил открит в заложна къща в столицата.

„ Брат ми Никола Михайлов е в неопределеност от четвъртък! Мобилният му телефон не е в него! По последна информация е бил на автогара София с цел да пътува към Плевен! Ако някой има информация да се свърже с мен! “, написа Константина Михайлова в персоналния си фейсбук профил.

„ Няма ли камери на тази автогара? “; „ Дали се е качил на рейса. Да ревизират и камерите в Плевен дали е слязъл там. И в случай че е слязъл значи е някъде в Плевен “; „ Подаден е сигнал стартирано разследване… “; „ Олее нека да си пристигна притискам палци всичко да е наред “; „ Дай Боже да е жив и здрав и скоро да бъдете дружно цялото семейство! “ – това са единствено дребна част от мненията под поста й, написа lupa.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР