Млад мъж е бил докаран с линейка на Бърза помощ

...
Млад мъж е бил докаран с линейка на Бърза помощ
Коментари Харесай

Извънредно! Докараха млад мъж с огнестрелна рана в главата в УМБАЛ-Бургас

Млад мъж е бил докаран с кола за спешна помощ на Бърза помощ в Спешното поделение на УМБАЛ-Бургас преди малко. Според свидетел, който съобщи информацията на Флагман.бг, индивидът е бил с голяма огнестрелна рана в главата, подозрително било дали въобще към този момент диша, до момента в който е превозен до Шокова зала. Носилката е била изнесена от колата за спешна помощ в 10:10 ч.

``
реклама

Флагман.бг откри, че жертвата е на 16 години. Не е ясно при какви условия е нанесена огнестрелната рана. Изгубил е доста кръв. Става въпрос за драма, която се разиграва в жк " Изгрев ".

Наш кореспондент пътува към мястото на случая, очаквайте детайлности! 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 11 секунди) Рейтинг: 331 | Одобрение: 176 Петльо, няма по какъв начин "Ваш " кореспондент да пътува към мястото на случая, нататък пътува кореспондент на организация "Флагман ".  Магазин за коли във Варна Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР