Млад жител на САЩ реши по доста извратен начин да

...
Млад жител на САЩ реши по доста извратен начин да
Коментари Харесай

Сапунка: Гамен се гаври със съученик, а той за отмъщение стана любовник на майка му. Тя във възторг от секса с юношата

Млад гражданин на Съединени американски щати реши по много перверзен метод да си отмъсти на тормозил го учебен гамен. Тай стана ухажор на майка му и прави с нея несдържан секс, оповестява The Independent. В Бостън в ефира на локалната радиостанция Hot 96.9 юноша с името Роб описа пред целия град по какъв начин грубо е „ санкционирал “ майката на своя противник. Оказало се, че в ефира първо позвънила жена на име Ариел и помолила радиоводещите да ѝ оказват помощ да откри едно момче на име Роб, който престанал да я търси след „ необикновен “ секс.

Когато водещите намерили телефона на Роб и му позвънили останали шокирани от историята, която той им разказал. Оказало се, че той от дълго време е готвил своя проект за възмездие на своя учебен дразнител с името Сам, който непрекъснато се гаврел с него.

Коварният проект се оказал буен секс с майката на Сам – Ариел, която, както се оказало, е по-възрастна от отмъстителя с цели 20 години. В последна сметка Роб станал прочут из цялостен Бостън, той в този момент даже има и свои почитатели.

„ Може да ме наричате копеле, само че това бе най-хубавият ми рожден ден в живота “, сподели Роб в радиоефира.

Чуйте какво сподели Роб в радиоефира

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР