Млад футболист беше арестуван преди дни в Търговската гимназия в

...
Млад футболист беше арестуван преди дни в Търговската гимназия в
Коментари Харесай

Ето го позорно арестувания елитен пловдивски ученик и ценоразписа му

Млад футболист беше задържан преди дни в Търговската гимназия в Пловдив . Цивилни чиновници на Криминална полиция пристигнали в учебното заведение и непосредствено влезнали в класната стая, където учел 18-годишният единайсетокласник Даниел В. Полицаите взели младежа напряко от чина и му щракнали белезниците, написа " Марица ". Свидетели на ареста станали десетки възпитаници, които след това през целия ден разясниха зрелищната акция.  Според децата от учебното заведение Даниел тренира футбол в пловдивския клуб " Ботев 2002 “. В гимназията обаче съвсем всички знаят, че се е занимавал с продажба на марихуана. Тарифата му била 5 лв. за 0,25 грама трева. Половин грам търгувал за десетачка, а грамът вървял по 20 лв.. 

Даниел не е участвал на тренировката на клуба, в който играе, а телефонът му бил изключен още от предходния ден. Съотборниците му обаче по този начин и не разбрали, че е задържан. Трева бе открита у приятеля му Дамян А., който също е бил арестуван. 

От профила на младия футболист във Facebook се вижда, че с изключение на на футбола, той е обожател на Слави Трифонов и " Ку-ку бенд ". Увлича се по групи с вицове и цитати от книги и филми. Plovdiv24.bg научи, че той въпреки всичко е изключен от Националната комерсиална гимназия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР