Мизерници! Така възкликва участникът от втория сезон на Игри на волята

...
Мизерници!
Така възкликва участникът от втория сезон на Игри на волята
Коментари Харесай

Кемтрейлс облъчва от въздуха участник от „Игри на волята“

" Мизерници! "



Така възкликва участникът от втория сезон на " Игри на волята " Александър Димитров, до момента в който сочи белите линии облак на небето. Спортистът има вяра, че тези видимо безобидни следи от аероплан в действителност са химикали, с които ръководещите съзнателно тровят популацията.

Хората назовават тези облаци кемтрейлс. Привържениците на тази доктрина на конспирацията считат, че властимащите " пръскат ", с цел да провокират произшествия в обществото - от разстройство на климата до промиване на мозъците. Научното пояснение за тези следи е, че те са резултат от кондензацията от горенето на моторите на самолетите, само че Александър счита, че нещата не са толкоз безобидни. " Тези помияри отново пръскат " , възмутено разяснява участникът в " Игри на волята " метеорологичната обстановка.
 Кемтрейлсовете не оставят Александър на мира Кемтрейлсовете не оставят Александър на мира


Тези думи на отвращение Димитров изрича на строителната площадка на остаряла селска плевня, на която е притежател от две години. За да бъде на чист въздух с допустимо минимум кемтрейлс, Александър заобикаля от задушевния град в Еленския Балкан. Там, той се заема с благородната задача да реставрира остаряла възрожденска къща на цели 143 години със свои лични старания и благодарение на локални майстори. От една година участникът от хитовото риалити документира отблизо разстояние целия развой на реституция в личен ютуб канал. В него той споделя компликациите си по дългия път за спретването на една изоставена къща - къртене на изгнили колони, почистване на разпилян двор, транспортиране на боклук, само че също и създаване на нови, съобразени със стила на къщата детайли.

 Мечтаната селска идилия на играча се трансформира в реалност Мечтаната селска идилия на играча се трансформира в реалност


Това начинание е било фантазия на Александър от доста години. С задачата да я сбъдне той продава жилището си във Варна. Двуетажната къща е била едно от първите килийни учебни заведения в гр. Елена, която е съчетана с сантиментален необятен двор и постоянен плевник. С огромен възторг и непримиримост Александър се изправя против ново предизвикателство всеки ден. Варненецът има устойчиво количество почитатели в обществените мрежи от буйни реставратори, които наблюдават възобновяване, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР