Мийдъл е на 15, когато загубва баща си Пол Уокър

...
Мийдъл е на 15, когато загубва баща си Пол Уокър
Коментари Харесай

Дъщерята на Пол Уокър превъзмогва скръбта

Мийдъл е на 15, когато изгубва татко си Пол Уокър при автомобилната злополука, лишила живота му на 30 ноември 2013. След нещастието, макар любознанието на почитателите на артиста към щерка му, тя избира да се пази от публичността.

Reflecting on my father, I found myself reflecting on his passions. His passion for the ocean, his passion for rescuing animals, his passion for helping people and his passion for spontaneous goodwill. I wanted to start this foundation because I want to share that piece of him with the world. I want to share that part of him with others. I am tremendously proud to be launching The #PaulWalkerFoundation (@paulwalkerfdn) on his birthday. I can't think of a better way to celebrate my father. #DoGood

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on Sep 12, 2015 at 9:00am PDT

Вместо това се отдава на щедрост и основава фондацията Paul Walker, чиято цел е запазването на океаните и дивия живот, който ги населява. " Баща ми изпитваше благоговение към океана и би желал да го опази ", споделя Мийдъл в скорошно изявление.

Donating a bunch of food to a local homeless shelter today!! I love seeing all of your random acts of kindness and can't wait to see more

Месеци преди да навърши 18 през ноември, Мийдъл Уокър се престраши да покаже лицето си в инстаграм профила си. Дъщерята на артиста от " Бързи и гневни " не обръща внимание на многочислените мнения за забележителния й външен тип, а избира още веднъж да обърне внимание за благотворителните начинания, с които се занимава. Надяваме се, че тя ще успее да се опази от лъжливия искра на известността и в бъдеще.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР