Мият си косите с урина вместо шампоанДвойка с 30-годишна разлика

...
Мият си косите с урина вместо шампоанДвойка с 30-годишна разлика
Коментари Харесай

Холандка и новозеландец в „отворена връзка“ номадстват из Родопите

Мият си косите с урина вместо шампоан

Двойка с 30-годишна разлика във възрастта номадства по света от 12 години и живее в „отворена връзка“. 34-годишната Мириам от Холандия и 64-годишният Питър от Нова Зеландия описват пред английския „Канал 5“ за запознанството си, до момента в който пътешестват, по какъв начин са се отказали от домовете си и съвсем всички притежания, с цел да живеят като номади, написа Daily Mail.
 Мириам демонстрира по какъв начин се мие косата на потока, употребявайки личната си урина, Снимки: Channel 5  Двойката си набира от неща от магазина в българско село, Снимки: Channel 5  Единствените движимости, които имат са цялостните раници на гърба им, Снимки: Channel 5  Двойката оцелява посредством лов, като Питър дава отговор за готвенето, до момента в който Мириам ловува, макар че е отгледана като вегетарианец, Снимки: Channel 5
Телевизията ги е снимала в Югоизточна България, някъде в Родопите, където е била лятната им дестинация.

Въпреки освободения им метод на живот в този момент, в предишното сa имали високи достижения, споделя таблоидът.

Мириам изоставя спортна кариера в интерес на пътуването по света. Среща Питър на 22 година, до момента в който е на странствуване в Индия. Той е бил академични учител, преди да реши да напусне и да живее на улицата.

„ Едно от най-освобождаващите неща, които в миналото съм правил в живота си, е да напусна къщата си и да потегли към летището с една торба. От този миг станах емигрант от актуалния живот“, споделя Питър.

Двойката няма непрекъснат адрес, те пътуват от място на място с цялостни раници на гърба. За да оцелеят, Питър се занимава с готвенето, до момента в който Мириам обезпечава прехраната, ловувайки с лък и стрела, макар че е отгледана като вегетарианка. Мириам споделя, че са й били нужни две години, с цел да се научи да ловува. Понякога двойката се отбива до някой магазин, с цел да си набави неща, които не може да откри в дивата природа.

Двамата финансират с 40 хиляди паунда от спестявания този метод на живот, като споделят, че харчат към 3 хиляди паунда годишно.

Мириам споделя, че мие косата си на потоци и със личната си урина вместо шампоан, накисвайки я 20 мин. преди да я изплакне. Освен тази чудноватост, двойката споделя и че живее в „отворена връзка“.

Питър и Мириам споделят, че са коментирали и тематиката за деца, само че не желаят да имат, защото не желаят да се връщат в естествения свят.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР