MIUI с право е един от най-популярните Android-базирани фърмуери. Потребителите

...
MIUI с право е един от най-популярните Android-базирани фърмуери. Потребителите
Коментари Харесай

Това приложение ще върне всички изчезнали от MIUI функции на вашия Xiaomi смартфон

MIUI с право е един от най-популярните Android-базирани фърмуери. Потребителите обичат MIUI, включително и функционалностите, които не са налични в общоприетата версия.

Трябва да отдадем респект на Xiaomi, тъй като компанията постоянно се пробва да обогати опита на своите консуматори, внедрявайки нови технологии в своя програмен продукт. Въпреки това, през последните години разработчиците, добавяйки нови функционалности към MIUI, в същото време премахваха някои от показаните по-рано, които почитателите на MIUI към момента харесват и употребяват. И в случай че и вие съжалявате за някои от наличните преди този момент функционалности, които са изчезнали от новите версии на MIUI, тогава приложението MIUI Hidden Libs – това е от което се нуждаете.

Създателят на програмата е решил да върне в MIUI всички функционалности, които са отстранени от фърмуера. Ето за какво, откакто инсталирате приложението, ще получите достъп до доста варианти, които може към този момент да не са налични на вашия Xiaomi смарт телефон. Сред особеностите, които MIUI Hidden Libs съдържа, се откроява функционалността Always-on display, усъвършенстваното зареждане, MEMC технологията за възстановяване качеството на картината, както и разнообразни варианти за поправяне на изображението благодарение на изкуствен интелект.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР