Митове, легенди и традиции ще бъдат разказани“ в песенНа 1

...
Митове, легенди и традиции ще бъдат разказани“ в песенНа 1
Коментари Харесай

Нина Николина ще представи своя нов албум в Доходното здание

Митове, митове и обичаи ще бъдат „ разказани “ в ария

На 1 ноември /вторник/ от 19 часа в Доходното здание Нина Николина ще показа своята нова концертна стратегия “JAZZ & TRADITIONS VOL.2 “.

Концертът се провежда от Община Русе, Оперативна програма „ Русе арт “ и Клуба на дейците на културата, и в него ще се срещнат традиция и актуалност, както и музикално комбиниране на достоверен български фолклор с етно и джаз детайли.

В репертоара на изпълнителката са включени новите песни от идния ѝ втори едноименен концертен албум и най-популярните, както и неиздадени досега, български национални песни. Изпълненията са комбинация от фолклор, етно джаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации. В нов аранжимент ще бъдат чути и шлагер синглите „ Ти “, „ Тебе да вземем “ и „ Сън “.

На сцената с Нина Николина ще се изявят Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Мирослав Турийски - клавишни, и Таня Първанова - вокал.

Митове, митове и обичаи ще бъдат „ разказани “ в ария, а феновете ще могат да чуят и текст в „ превод “ от диалектите, разказани в спектакъла от Нина Николина.

Билети за събитието се продават на касата на Доходното здание.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР