Митов се превръща в поредното острие на ГЕРБ, което се

...
Митов се превръща в поредното острие на ГЕРБ, което се
Коментари Харесай

Един кариерист хваща Борисов и журналисти за ръчичка, разчиства си терена

Митов се трансформира в следващото острие на ГЕРБ, което се пробва да измести от сърцето на Борисов потвърдени правилни фрагменти като Цвета Караянчева, Тома Биков, Десислава Атанасова, Мануил Манев и други Най-сериозно обаче той работи против

Николай Младенов, който бе припознат от политически наблюдаващи като „ красивия и интелигентен претендент, признат добре на Запад и на Изток “. Младенов бе до неотдавна специфичен координатор за Близкоизточния кротичък развой от генералния секретар на Организация на обединените нации Бан Ки-мун. Той самичък призна, че е имал диалог с Борисов след изборите на 4 април. Младенов беше член на Съюз на демократичните сили и считан за любим на синия водач тогава Надежда Михайлова, наричана от някои „ хубавото Наде “, бе воин и в клюки и трудове на жълти медии.

Аз имам по-голям политически опит от доста от сегашните политици, имам триумфи, бил съм министър, хората от ГЕРБ го знаят, тъй че е разумно да стана зам.-председател на партията, нескромно разказа новото си амплоа Митов в предаването на Георги Любенов по Българска национална телевизия.

Вижте единствено по какъв начин двамата (Митов и Любенов) си стиснаха нежно ръцете. Този службогонец ще направи всичко, с цел да бъде избраника на Бойко за президентски претендент. В тактиката му е и спечелването на медиите на своя страна. Той и Борисов хваща все по-често за ръка, с цел да покаже, какъв брой са си близки. Толкова е безсъвестен, че още на другия ден след назначението му на поста, който заемаше години наред Цветан Цветанов, той стартира да се изживява като огромния необут, не крият раздразнението си остарели членове на партията. Бойко махна Димитър Николов от управлението, само че никой не призна, че като спуснеш с парашут Дилов-син за лидер на листата в Бургас, ще жънеш провали. Даниел Митов е подготвен да мине през трупове, с цел да завоюва това, което си е наумил. Затова влиза под кожата на ръководителя Борисов. Само че това е неприятно за партията и Бойко скоро ще проумее това. Кариеристите го заграждат, за своите си проекти, употребяват го, а това вреди, считат те.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР