Митниците искат удължаване на срока на затворените предприятия в КарнобатАгенция

...
Митниците искат удължаване на срока на затворените предприятия в КарнобатАгенция
Коментари Харесай

Митниците искат удължаване на срока на затворените предприятия в Карнобат

Митниците желаят удължение на периода на затворените предприятия в Карнобат
Агенция "Митници" желае удължение на периода на затворените предприятия. Това стана ясно от думите на заместник-директора на митниците Юлиан Мирков, който изложи становщето на организацията по проблема с данъчните хранилища в региона на Карнобат, които бяха запечатани, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Дадена е опция гроздовата годишна продукция да бъде призната в складови пространства, с цел да се стигне до заличаване на подготвена продукция, съобщи Мирков. Той изясни, че служащите на заводите могат да продължат да вървят на работа, само че изнасянето на стока отпредприятията е неразрешена.

Мирков заяви, че инспекцията във „ Винпром Карнобат “ е открила голям брой тръбни връзки, от които се извежда етилов алкохол по нерегламентиран метод. По време на брифинга бяха показани видеоматериали от осъществените инспекции, които потвърждават съществуването на въпросните тръбни връзки.

[i]БГНЕС напомня, че откакто митничарите запечатаха заводите на Миню Стайков, последва и неодобрение от страна на служащите, които излязоха на митинги. Складовете бяха запечатани в петък - спиртоварната, фабриката за виновност и бутилиращото произвеждане във Венец.[/i]

[i]Разлседването против Стайков стартира преди повече от две седмици, когато при акция на спецпрокуратурата той и още 10 души бяха задържани. Обвиненията са в данъчни закононарушения, пране на пари, произвеждане на цигари без бандерол. Според митниците са открити съществени нарушавания.[/i]

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР