Митницата винаги е била заложник на безумията, свършени в предходното

...
Митницата винаги е била заложник на безумията, свършени в предходното
Коментари Харесай

Емил Димитров - Ревизоро: Митницата винаги е била заложник на безумията, свършени в предходното правителство

Митницата постоянно е била пленник на безумията, свършени в предходното държавно управление. Всичко това се прави, с цел да се пренаредят началници, да създадат канали, да се краде, като за последно. Държавата е в ступор, митницата не работи и това ще се отрази на бюджета. Това съобщи Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и - Ревизоро в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му връзката сред Петя Банкова, Паскал и Живко Коцев са пари.

" Подменяш хората с комфортните, с цел да могат да минават камионите. Редовият митничар на границата, като види накъде се насочва камионът, знае кой стои зад схемата и какво би трябвало да направи и дали да го ревизира ", изясни Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и. 

Бившият министър на околната среда и водите и някогашен народен представител Емил Димитров-Ревизоро обясни, че когато се назначава длъжностен министър председател не се гледат положителните качества на индивида. Димитър Главчев, като длъжностен министър председател, има " доста неприятни качества ", само че те са потребни - " най-лошото " му качество е, че не е пресметлив, не взе участие в схеми и ще бъде потребен, няма да се забърква в схеми и не е самодеен. Димитър Главчев ще извършва каквото и както му кажат и няма да приема самоволни решения, разяснява Ревизоро.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР