Митническите служители от ТД Митница Русе откриха 436 литра нелегален

...
Митническите служители от ТД Митница Русе откриха 436 литра нелегален
Коментари Харесай

Откриха над 400 л нелегален алкохол в два частни имота в Русенско

Митническите чиновници от Търговско дружество Митница Русе откриха 436 литра незаконен алкохол при две инспекции. Алкохолът е открит в частни домове в Русенско, оповестява Агенция " Митници ".

На 29.06.2022 година митническите инспектори от бранш " Оперативен надзор Русе " направили инспекция в частен парцел в населено място в региона на Община Дулово. При осъществения надзор те установили 230 литра безцветна транспарантна течност с аромат на ракия в избено помещение, прилежащо към парцела.

За етиловия алкохол притежателят на частния дом не е показал нужните документи, удостоверяващи заплащането, начисляването или обезпечаването на данък. Течността е конфискувана, като за случая следва сформиране на акт за определяне на административно нарушаване.

В същия ден митническите чиновници от бранш " Оперативен надзор Свищов " направили инспекция в частен парцел, находящ се в региона на гр. Летница. В хода на контролните дейности митническите инспектори установяват съхранението на 206 л течност с тип и аромат на етилов алкохол, за която не са показани документи за обезщетен данък.

Нелегалният алкохол е конфискуван, като за нарушаването следва да се сформира акт.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР