Митническите служители на Капитан Андреево откриха над 140 000 къса

...
Митническите служители на Капитан Андреево откриха над 140 000 къса
Коментари Харесай

Задържаха над 140 000 къса контрабандни цигари на Капитан Андреево

Митническите чиновници на Капитан Андреево откриха над 140 000 къса контрабандни цигари при две инспекции на транспортни средства, влизащи в страната от Турция.

При един от случаите товарен автомобил, с турска регистрация, дошъл на пункта на 9 февруари на път от Ирак за Германия, ръководен от турски жител, оповестяват от Агенция " Митници ".

По метода „ разбор на риска “ транспортното средство е селектирано за щателна митническа инспекция, в това число с рентгенова инсталация. При последвалия физически надзор, в товарното помещение, в кашони с облекла са открити 6130 кутии (122 600 къса) цигари без български акцизен бандерол.



Ден преди този момент в лек автомобил са открити 900 кутии (18 000 къса) цигари. Тютюневите произведения, които били без български акцизен бандерол са открити под купето, сред пода и защитна пластмасова кора на автомобила.

В транспортното средство пътували от Турция за България лидерът и неговия сателит – български жители.



Контрабандните тютюневи произведения са арестувани. На водачите на транспортните средства са формирани актове по Закона за митниците за опит да бъдат пренесени акцизни артикули – цигари без знанието и разрешението на митническите органи.

Само за първите 10 дни на февруари митническите чиновници на Капитан Андреево са задържали близо 20 000 кутии (400 000 къса) цигари без български акцизен бандерол.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР