Митническите служители иззеха 67 000 къса - 3350 кутии цигари

...
Митническите служители иззеха 67 000 къса - 3350 кутии цигари
Коментари Харесай

Митничари иззеха контрабандни цигари на Дунав мост-Видин

Митническите чиновници иззеха 67 000 къса - 3350 кутии цигари при четири инспекции - три от които в региона на "Дунав мост "-Русе и една на "Дунав мост "-Видин, оповестиха от Агенция "Митници ".
На 14 юли при инспекции на четири пътнически микробуса са открити укрити общо 67 000 къса цигари с български акцизен бандерол. Три от осъществените митнически инспекции са в региона на "Дунав мост-Русе " на транспортни средства, пътуващи за Германия.
Откритите от митническите чиновници цигари са надлежно 5400, 4000 и 48 000 къса. Установените тютюневи произведения са от известни марки и всичките са облепени с български акцизен бандерол.
Цигарите са укривани зад корите на колите, на разнообразни места зад арматурното табло, както и в транспортирани мебели - диван и печка. На митническите чиновници не са показани нужните документи и за случаите са формирани актове за административни нарушавания.
При четвъртия случай - още веднъж на 14 юли, митническите чиновници ревизират пътнически микробус в региона на "Дунав мост "-Видин. Там митничарите откриват 9600 къса - 480 кутии цигари без бандерол, укрити във фабричните кухини на транспортното средство.
За случая е формиран акт за определяне на административно нарушаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР