Митническите служби на пристанището Фрийпорт в Малта конфискуваха кокаин, чиято

...
Митническите служби на пристанището Фрийпорт в Малта конфискуваха кокаин, чиято
Коментари Харесай

Заловиха нова планина от кокаин на Балканите

Митническите служби на пристанището Фрийпорт в Малта конфискуваха кокаин, чиято последна цел е била Албания и Черна гора.


Според малтийската Митническа администрация, става въпрос за 144 кг кокаин, опаковани в 120 пакета, скрити в три контейнера. Оценени са на към 15,7 милиона евро, п ише Блиц.

Заловените в Малта опиати са пристигнали от Южна Америка. Два контейнера с 48 кг кокаин на стойност 5.4 милиона евро е трябвало да бъдат доставени до албанското пристанище Драч, а резервоар с 96 кг на стойност 10,3 милиона евро – в Черна гора.

Това е третият случай на залавяне на кокаин в Малта този месец, чиято последна дестинация е Албания.

Преди повече от седмица на същото пристанище бяха хванати над 91 кг кокаин, като над 43 кг са били предопределени за албанското пристанище Драч, а резервоар от 48 кг за Солун, Гърция.

От началото на годината на пристанище Фрийпорт са конфискувани над 750,45 кг кокаин, чиято стойност възлиза на 83,9 млн. евро.

Лондонският всекидневник “Дейли Мирър ” неотдавна разгласява публикация, в която се твърди, че албанската мафия е поела надзор над пазара на кокаин във Англия, оценен на към 5 милиарда паунда.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР