Митнически служители откриха 8100 къса - 450 кутии цигари в

...
Митнически служители откриха 8100 къса - 450 кутии цигари в
Коментари Харесай

Иззеха 450 кутии цигари в консерви за кучешка храна на „Дунав мост“-Видин

Митнически чиновници откриха 8100 къса - 450 кутии цигари в консервни кутии с етикети на храна за домашни любимци, оповестиха от Агенция " Митници ".
 Агенция " Митници "
На 21 април е спрян за инспекция в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " -Видин микробус с българска регистрация, пътуващ за Германия. Водачът - български жител е декларирал, че не придвижва акцизни или неразрешени артикули.

В хода на контролните дейности митническите чиновници откриват в микробуса пет кашона със запечатани консервни кутии с храна за кучета и откриват, че тяхното тегло не подхожда на наличието съгласно етикетите.
 Агенция " Митници "
При отварянето им се оказва, че всичките 45 консервни кутии съдържат цигари от известна марка, облепени с годен български акцизен бандерол. Шофьорът е обяснил, че тютюневите произведения са негови и ги придвижва за свои другари в Германия.

Иззети са 8100 къса - 450 кутии цигари, транспортирани в нарушаване на акцизното законодателство. По случая е формиран акт за откритото административно нарушаване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР