Митнически служители от задържаха цигари, укрити в хляб и кашони

...
Митнически служители от задържаха цигари, укрити в хляб и кашони
Коментари Харесай

Митничари задържаха цигари, укрити в хляб и зеленчуци на Дунав мост

Митнически чиновници от задържаха цигари, укрити в самун и кашони със зеленчуци при инспекция на Дунав мост. За последните дни на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ са арестувани общо 118 720 къса цигари с български бандерол, пренасяни в нарушаване на Закона за акцизите.

На 18 октомври, към 19:00 ч., на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ е тестван товарен автомобил, пренасящ хранителни артикули за Нидерландия. Част от стоката е самун с укрити вътре цигари , а в кашони със зеленчуци са открити в допълнение 57 120 къса .

На 19 октомври митничарите откриват 44 600 къса цигари в кухини на лек автомобил, пътуващ за Германия. Цигарите са били скрити в облегалките, тавана и задните порти.

През уикенда, при взаимни инспекции с Групово дело „ Гранична полиция “ , са арестувани още 7000 къса цигари в персоналния багаж на пасажери, пътуващи за Западна Европа.

На 20 октомври, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Ферибот Оряхово , митничари задържат 10 000 къса контрабандни цигари с турски бандерол в товарен автомобил. По случая е формирано досъдебно произвеждане, а за останалите са формирани актове.

ИПБ: КАТ ни глобява, с цел да си купуват BMW-та

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР