Митнически служители на контролно пропускателния пункта с Турция - "Капитан

...
Митнически служители на контролно пропускателния пункта с Турция - "Капитан
Коментари Харесай

Пресякоха контрабанда на хербициди и фреон на КПП Капитан Андреево

Митнически чиновници на контролно пропускателния пункта с Турция - "Капитан Андреево " предотвратиха контрабандата на 341 литра препарати за растителна отбрана и на 12 бутилки фреон при три инспекции, оповестиха от Агенция "Митници ".
При два от случаите контрабандните препарати за растителна отбрана, неразрешени за импорт в Европейски Съюз, са открити при инспекции на български и турски товарни коли. Митническите чиновници са селектирали транспортните средства за инспекция с рентгенова инсталация.
При последвалата физическа инспекция в българския камион в кабината на камиона и в страничния шкаф за принадлежности са открити 100 еднолитрови бутилки - препарати за растителна отбрана от 5 разнообразни марки. В товарното помещение на турския камион, измежду заявената стока, са открити 200 еднолитрови бутилки с хербицид. Там били укрити още и 12 бутилки по 13,62 кг. със неразрешен за импорт газ фреон "134 а ".
За първото полугодие на 2018 година митническите чиновници на пункта "Капитан Андреево " са задържали близо 600 литра и 226 кг. неразрешени за импорт препарати за растителна отбрана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР