Митничари откриха 1.703 кг сребърни накити в бельото на румънка

...
Митничари откриха 1.703 кг сребърни накити в бельото на румънка
Коментари Харесай

Намериха близо 2 кг сребро в бельото на румънка на Капитан Андреево

Митничари откриха 1.703 кг сребърни украшения в бельото на румънка на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, пътуваща в лек автомобил с румънска регистрация.

Колата, "Фолксваген Пасат ", идва на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево от Турция на 1 май. Шофьорът и неговите две спътнички, всички румънски жители декларират, че не внасят нищо за обявление.

По време на инспекция и при персонален обзор на пътуващите в колата румънски гражданки, в бельото и по облеклата на една от тях, митничарите откриват произведения от бял метал. От сутиена, долното долни дрехи и джобовете на панталона на дамата са конфискувани 571 сребърни бижута, измежду които 408 медальони, 43 пръстени, 24 гривни, 25 синджира и 71 чифта обеци.

Направената експертиза от експерт е открила, че сребърните бижута са с висока проба 925, с общо тегло 1.703 кг и са на стойност 6 800 лв.. Контрабандните сребърни произведения са арестувани и подлежат на лишаване в интерес на страната, съгласно наредбите на Валутния закон. На румънската гражданка е формиран акт за нарушаване на Валутния закон.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР