Митничари осуетиха опит за незаконен износ от Украйна за България

...
Митничари осуетиха опит за незаконен износ от Украйна за България
Коментари Харесай

Украински митничари спряха контрабанден спирт за България

Митничари осуетиха опит за противозаконен експорт от Украйна за България на чист алкохол под формата на течност за разчистване на стъкло.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Порубне-Сирет " на границата с Румъния митничари дружно с граничарите са предотвратили противозаконен експорт за България на 4608 туби алкохол, съдържимост 5 литра всяка, или 23 040 литра, на обща стойност над 725 хиляди гривни или към 36 250 лева, Държавната митническа работа на Украйна, представена от " 24 часа ".

" Според информацията, посочена в митническата декларация, транспортното средство е придвижвало стоката " Зимна течност за миене на предно стъкло срещу заледяване. След обзор на продукта обаче митничарите са открили противоречие на цвета и нехарактерна миризма за заявения артикул.

Оказа се, че транспортното средство се движи с чист алкохол (96 градуса). Съставен е протокол за нарушаване на митническите правила. Санкцията планува налагане на санкция от 100% от цената на продукта и конфискация на продукта в интерес на страната ", се споделя в известието.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР