Митко Пайнера посече с голямата брадва две от най-големите си

...
Митко Пайнера посече с голямата брадва две от най-големите си
Коментари Харесай

Пайнера посече Ивана и Глория с голямата брадва

Митко Пайнера посече с огромната секира две от най-големите си звезди - Глория и Ивана. Ретро изпълнителките не попадат в листата с богопомазани чалгарки, които ще пеят на 16-ия рожден ден на телевизия " Планета ", научи HotArena.

Мащабният концерт за първи път ще се организира в Пловдив - 28 ноември, от 19 ч. в зала " Колодрума ".

Глория и Ивана от дълго време не са измежду любимките на могъщия музикален продуцент, само че до момента Пайнера ги канеше най-малко от почитание. Двете излизаха първи на сцената, изпяваха по една ария и публиката бързо ги забравяше. Вероятно в този момент Пайнера е решил, че няма смисъл от този фарс и този път двете грандами са отвън листата с любимките.

Преди време самата Ивана беше оповестила, че няма смисъл да се появява на сходни концерти, защото няма нови песни. Според нея на сцената имало място единствено за новите реализатори, които занапред трябвало да се потвърждават. Глория пък се обиди, че не й се оказва нужното внимание на прима на попфолка и не пее последна, както приляга на една музикална кралица. При последните си участия на огромния концерт тя беше измежду първите фолкпевици, където нормално се изявяват дебютантките, написа " България през днешния ден ".

Очаквано навън от концерта е и Райна. П илето на попфолка съвсем не прави нови песни, а и няма и участия. Митко Пайнера бил доста сърдит, че санданчанката не носи никакви финансови приходи в музикалната компания, а избира да обикаля по света. Райна даже съумя да си измоли двумесечна отмора, през която не работи, а отпътува за Куба да учи испански език. Чалгарката изрично отхвърля и да прави песни в типичния попфолк жанр и разумно ексцентричните й части не се радват на огромен интерес.

16 от изпълнителите на музикална компания " Пайнер " потвърдиха присъединяване си в огромния концерт. Първите певици, които насочиха покана към публиката в обществените мрежи, бяха Емилия и Емануела, а незабавно след тях това направиха още Фики и Джена. Оригинални бяха обръщенията към феновете на Мария и Илиян , които включиха и музикален привет . Джордан, Теди Александрова и Лазар също не скриха задоволството си, че ще бъдат част от огромния музикален празник в Пловдив.

" Купонът е обезпечен ", безапелационен бе Галин, с което даде поръчка, че ще се постарае още веднъж да впечатли всички от сцената. Яница, Кали и Милко Калайджиев по традиция от последните години също ще бъдат част от спектакъла.

Последната известна тройка към този момент са Роксана, Татяна и Джулия, а Иван Динев-Устата още веднъж ще се превъплъти в ролята на водещ.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР