Митинг в подкрепа на правителството на Кирил Петков се проведе

...
Митинг в подкрепа на правителството на Кирил Петков се проведе
Коментари Харесай

Младеж от Варна: Искам да се развивам в България, без да чакам милостиня от партиен или държавен представител!

Митинг в поддръжка на държавното управление на Кирил Петков се организира нощес във Варна малко преди в националното заседание да бъде гласуван вотът на съмнение, съобщи кореспондент на Varna24.bg

Събитието бе проведено от симпатизанти на няколко политически партии, измежду които " Продължаваме Промяната ", " Демократична България ", " Да!България ", " ДСБ ", Политическо придвижване " Социалдемократи ", " Българска социалистическа партия " и други

" Срамувам се от Движение за права и свободи и това, което вършат представителите на тази партия, тъй като към този момент над 30 години те държат като пленник един етнос. Само хората, които живеят в дребните обитаеми места знаят какъв брой е ужасно това да имаш дребен бизнес и той да просъществува да зависи от държавни представители или партийни представители на Движение за права и свободи. Един подобен емблематичен образец е Ценко Чоков в с. Галиче.

Аз стачкувам, тъй като желая, когато завърша висшето си обучение в чужбина, да се върна, да се развъртвам в България, да импортирам добавена стойност към брутния вътрешен артикул. Искам да пребивавам със фамилията си, с роднините, с приятелите си. Искам да се развъртвам и пребивавам в България, да изградя семейство тук, да пребивавам щастливо и умерено. Искам да се развъртвам в страната си, с помощта на своя гений, умения и качества, без да очаквам лепта от някой партиен или държавен представител.  

Всеки един глас е доста значим. Може би той наподобява нищожен, само че с резултата на натрупването се получават страхотни неща. Протестът и площадът са място, където всеки може да изрази своето мнение, своятапозиция и по тази причина съм тук, зада мотивираме хората да продължим да се борим. Заедно можем повече и заслужаваме повече ", коментира Беркай Чокджан.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР