Митичният дарител на Демократична България (ДБ) Иван Тодоров, с чието

...
Митичният дарител на Демократична България (ДБ) Иван Тодоров, с чието
Коментари Харесай

Обвиненият от ГЕРБ дарител на ДБ се появи и доказа фалшива новина: Жалки сте, време е да си ходите

Митичният донор на " Демократична България " ( Демократична България ) Иван Тодоров , с чието име ГЕРБ се изложи през вчерашния ден, се появи през днешния ден с лицето си и написа отворено писмо до парията на Бойко Борисов:

По стичане на събитията съм се сдобил с много неоригинално име. Често получавам имейли по простъпка, а при нови регистрации потребителското име е постоянно заето. Бъркаха ме с мафиотски необут с медицински прякор, бъркаха ме с бял хакер, упрекнат в тероризъм, а неотдавна и с вносител на машини за гласоподаване, търсещ да си обезпечи лоби против 100лв.

За страдание или за благополучие, не съм нито един от горните, а просто човек, който има вяра, че част от полученото би трябвало да се връща в интерес на обществото. Затова от време на време поддържам със скромни суми хрумвания или дела, в които откривам смисъл.

Демократична България е една такава идея, която, съгласно банковото ми извлечение, на 20.09.2019 в 10:23ч съм подкрепил със 100лв.

Вчера разпечатка с този превод беше размахана на брифинг на Политическа партия ГЕРБ за основаване на подправени вести, скрояване на компромат и евтина агитация в стила на околните до тях кафяви медии.

Уважаеми дами и господа от Политическа Партия ГЕРБ в Народното събрание, в тв приемника, в джипката, в хола в Банкя или някъде другаде. Жалко е, че във вашия свят даренията и общественото финансиране постоянно са свързани с корупция. Нелепи сте! Време е да си ходите!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР