Митичната миска Борислава Йовчева, прочула се покрай скандала Барселонагейт“, отново

...
Митичната миска Борислава Йовчева, прочула се покрай скандала Барселонагейт“, отново
Коментари Харесай

Ето я миската от Барселона в новия ѝ палат (Уникална снимка)

Митичната миска Борислава Йовчева, прочула се около абсурда „ Барселонагейт “, още веднъж излезе от конспиративност. „ Ретро “ се снабди с неповторим кадър на носителката на купата „ Мис Бикини “ от новия ѝ бляскав дом, за който се приказва, че се намира в турския град Истанбул. На фотографията Йовчева театралничи в покоите си, като не прецизира къде се намира следващата първокласна резиденция, която понастоящем населява с щерка си Ема.

На фотоса Борислава е поседнала във всекидневната на дома си, обзаведен с шикозни дизайнерски мебели в синьо кадифе. На назад във времето се виждат кухнята, както и минибарът, върху който са подредени бутилки от едно от най-скъпите шампанизирани виновност в света – френската класика „ Дом Периньон “, чиито цени варират сред 500 и 1000 лв. за численост според от годината на бутилиране. Очевидно фрагментът е сниман преди публично събитие, на което Борислава е участвала, като се вземе поради изисканото ѝ публично облекло, уместно за холивудски червен килим. Тя носи дизайнерска дълга черна рокля, съчетана с отворени елегантни бежови сандали на висок ток.

На дясната ѝ ръка още веднъж свети пръстен, който отново разсънва съмненията дали все още Йовчева е самотна майка, или има настоящ мъж до себе си, за който е сгодена.

В последно време Борислава е очевидно отслабнала в лице, а евентуално е правила и козметични усъвършенствания по визията си. Носът ѝ наподобява със съвършени пропорции, като не е изключено неотдавна да е претърпяла пластична интервенция при надарен хирург. Възможно е обаче и променената форма на носа ѝ да е просто оптическа заблуда от положителния макиаж.

33-годишната Йовчева напусна скандалната къща в Барселона още преди няколко години, когато се развихри интернационален скандал около парцела, а името на миската бе обвързвано с това на някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. Последните спекулации към местонахождението на Йовчева бяха, че се е открила в Турция.

Борислава страни от медийни изяви и от светския живот у нас от 2012 година насам, когато става майка на дъщеричка, чийто татко е незнаен. Момиченцето, което е към този момент на 11 години, е записано с имена Ема Бориславова Йовчева, защото очевидно не е било припознато от своя баща. Името на Йовчева бе забъркано в огромен интернационален скандал още през 2018 година, когато за пръв път излиза обществена информация, че тя и детето ѝ населяват първокласна къща в каталунската столица Барселона, а произходът на средствата за пазаруването на скъпия парцел разсънва известни подозрения. Историята за къщата в Барселона се появи преди близо 5 години във фейсбук групата „ Да спрем разграбването на България “, където бяха оповестени и две видеа по тематиката, преди групата да бъде изтрита от обществената мрежа. След това въпросът бе разказан от авторитетния испански всекидневник „ Ел Периодико “. В обявата там се твърдеше, че е основана на следствие за пране на пари на испанската полиция, целящо облагодетелстване на моделката Борислава Йовчева, в което може да е забъркан някогашният министър председател Бойко Борисов.

След обявата водачът на ГЕРБ неведнъж отхвърли познанството си с Йовчева, слуховете, че той е татко на детето ѝ, както и всякаква връзка с прословутата къща, и отхвърли да даде ДНК тест за бащинство по време на следствието по случая. Поради липса на доказателства в средата на октомври Софийската градска прокуратура (СГП) приключи следствието за пазаруването на къща в Барселона, известно като „ Барселонагейт “.

От него бяха отделени обаче три нови следствия, писаха медии. Едното за пране на пари посредством пазаруването на апартамент в Истанбул, като не е ясно дали се води на името на Борислава Йовчева. По неофициална информация е на компания. Прокуратурата твърди, че към този момент е поискана правна помощ от Турция, само че още не е конкретизирано по какъв начин е заплатен парцелът.

Миналата седмица стана ясно, че Борислава Йовчева е била разпитана. Тя е дала показания преди прекратяването на делото за къщата в Испания. Йовчева е била питана както за къщата с басейн, по този начин и по новото следствие за апартамент в Истанбул.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР