„Митев трябваше да се въздържи да използва прякора на Костадинов,

...
„Митев трябваше да се въздържи да използва прякора на Костадинов,
Коментари Харесай

Юрий Павлов за боя в НС: Наказанието е лишаване от участие в едно заседание и от хонорара

„ Митев трябваше да се въздържи да употребява прякора на Костадинов, само че всичко останало беше правилно. Минималното наказване за сходни прояви е отнемане от присъединяване в едно съвещание и от хонорара. Предупреждения, забележки, порицания - не правят работа ". Това съобщи социологът Юрий Павлов за „ Твоят ден " по NOVA NEWS.

По думите му няма учредения да се желае оставката на Калина Константинова.

„ Ясно трябваше да бъде обяснено на бежанците, че до 31 май са в хотелите, а по-късно ще бъдат преместени. Трябваше да им се каже къде и по кое време ", акцентира Павлов. И разяснява, че четирите партии в обединението няма да съберат болшинство в другия парламент, а за Има Такъв Народ е под въпрос дали ще минат и 4-процентната преграда.

От своя страна политологът Петър Чолаков съобщи, че спречкването сред Искрен Митев и Костадин Костадинов е направило неприятно усещане. „ Депутатите би трябвало да бъдат самокритични и да поддържат висок стандарт на държание ", означи той.

Той смята, че изявлението на Калина Константинова за бежанците е подбудено от „ патриотарско схващане ", че това ще се хареса на народа, само че за него държанието ѝ е срамно. Чолаков добави, че приключването на отоплителния сезон е преференциално за държавното управление.

„ Ако през есента има нова Коронавирус вълна, търпението на хората ще се изчерпи. Не бива да се вършат огромни обещания и за петрола. Управлението се тресе доста съществено и това се вижда от всички ", показа той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР