Митака от сериала София ден и нощ“ е продал джипа,

...
Митака от сериала София ден и нощ“ е продал джипа,
Коментари Харесай

Митака от "София ден и нощ" продаде джипа на Златко Баретата, пробваха да му откраднат новата кола на морето

Митака от сериала „ София денонощно “ е продал джипа, който купи от посочения за наркобос Златко Баретата преди година. 29-годишният Кристиян Кирилов се похвали предишния февруари, че бръмчи с хамъра на ъндърграунд героя, само че към днешна дата към този момент не е притежател на именитото возило. Причината да се раздели с мощния американски звяр е, че му е пристигнало до гуша да го стопират за инспекции всеки ден. Колата е известна на част от катаджиите, които щом я видели, незабавно я спирал, изключително в случай че нямат дребни за кафе, без значение кой я кара. Щом стана негово владеене Митака написа на капака й „ Крис “. Още първия месец, откакто покара той се оплака, че му излиза прекомерно солено, защото гълтал над 35 на градско и 30 л бензин отвън града. Така че продажбата не е изненада, написа „ Телеграф “.

Кирилов обаче не е останал без возило и към този момент се е сдобил с още по-ново. Към парите от продажбата на Хамъра а е добавил още от спестените възнаграждения от сериала на Нова и си е взел BMW X6. Преди няколко дни обаче са се пробвали да му го откраднат на морето.

Меган Маркъл отново го направи! Сега всички приказват за роклята й, която е напът да се трансформира в шлагера на лятото (СНИМКИ/ВИДЕО)

Преди няколко дни мускулестият артист пътувал до Лозенец за къса отмора. В момента сериалът е във почивка, по тази причина и Кристиан решил да разпусне из родното Сен Тропе. Митака и компанията му резервирали маса в един от локалните заведения за хранене, покрай който той паркирал и баровския джип.

Докато нищо неподозиращият Крис блажено дегустирал от ястията на заведението, крадците атакували автомобила му. Апашите или са били дилетанти, или нещо или някой ги е сплашил, защото не съумели да отключат немското возило. Но пък сътворили много пакости върху шофьорската врата и ключалката на джипа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР