Мистици и последователи на окултни учения отдавна смятат, че името

...
Мистици и последователи на окултни учения отдавна смятат, че името
Коментари Харесай

Мъжките имена, които са като афродизиак за жените

Мистици и почитатели на окултни учения от дълго време считат, че името на човек дефинира освен неговия темперамент, само че и неговата орис. Според психолозите обаче то изиграва и значима роля в отношението на хората към нас, защото буди избрани асоциации на подсъзнателно равнище.
Ето за какво има имена, които пораждат у противоположния пол буря от пристрастености. Така да вземем за пример за едни от най-сексапилни се считат женските имена Марина, Моника, Камелия, Пламена, Памела, Тамара, Саманта.
А кои тогава са мъжките имена, които разпалват женските страсти?
Това са Димитър, Владимир, Александър, Мартин и Владислав, уверени са откривателите.
В тези имена, както и в редица други, участват съгласните Р, М, Д, З, които придават неустрашимост на името и на неговия собственик. Само по себе си това прави мъжа, който го носи, неотразим, обаятелен и буен. Този човек излъчва увереност, мощ, авантюризъм и други лидерски качества, които карат дамите да се разтапят даже единствено при мисълта за него.
Да вземем за образец именития ухажор Джакомо Казанова. Името и семейството му съдържат много от „ мъжествените букви “. Известният италианец е легендарен с чара си и с умеенето си да прелъстява изобретателно представителките на нежния пол. Вероятно името му е изиграло решаваща роля в любовния му живот, считат учените.
Според тях колкото по-твърди звуци има в едно мъжко име, толкоз по-успешен ще е неговият собственик измежду дамите. Затова е доста значимо господата, които носят твърди имена, да се показват без съкращения, когато се срещат с някого.
Ако мъж, който се споделя Владимир, се показа единствено като Владо и близките стартират да го назовават по този начин, ще се промени неговата полова сила. Ето би трябвало да се заобикалят съкратените обръщения, поучават експерти.
източник: lifebg.net
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР