Мистиката около котките винаги е била силна още от древни

...
Мистиката около котките винаги е била силна още от древни
Коментари Харесай

Цветът на котката влияе на съдбата на семейството

Мистиката към котките постоянно е била мощна още от антични времена. Някои настояват, че котките населяват паралелни светове, до които ние хората нямаме достъп. Други пък настояват, че пухкавите домашни любимци могат да повлияят на ориста ни и идват с избрана задача в нашия живот. Каква е ролята на котката, зависи от цвета ѝ, тъй като точно цветът дефинира и силата на животното, споделя actualno.com.

Бял – котката ще ви донесе здраве и дългоденствие. Тези котки са лечители. Напълно е допустимо към този момент сами да сте разкрили това, тъй като в случай че имате бяла котка тя сигурно обича да лежи в скута ви и да мърка. Смятате че си почива? Точно противоположното – тя ви лекува от заболявания и ви зарежда с сила.

Черен – още в предишното черните котки са спътници на вещици и магьосници. Това е по този начин, тъй като тези писани носят мощна отбрана. Черната котка пази дома ви от зли сили и проклятия и ви учи по какъв начин сами да се пазите от неприятностите.

Рижа – котките, които носят в себе си силата на слънцето. А дружно с нея те ще донесат и благосъстояние в дома ви. Сами ще се чудите на шанса, който ще ви сполети, откакто тази топка влезе в дома ви.

Сив – тези на пръв взор скромни писани имат най-важната задача. Те внасят обич и уют в дома и работят успокоително на стопаните си. В къща, в която се е настанила сива котка царува непоклатимост и естетика.

Колор пойнт – това е цвят, който има лека багра – ярко тяло и по-тъмни лапи, опашка, уши или муцунка. Тези котки носят дългоденствие на своите притежатели. И освен – в случай че имате такава котка то имате всички шансове за съществени триумфи във вашия бизнес.

Трицветна – хората считат, че в случай че една такава котка сама прекрачи прага на дома ви с нея идва и щастието. Неприятностите ще ви заобикалят, връзките ще са хармонични, а приходите ви ще се усилят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР