Мистерията около новия водещ на шоуто Стани богат падна. На

...
Мистерията около новия водещ на шоуто Стани богат падна. На
Коментари Харесай

Това ли е новият водещ на Стани богат?

Мистерията към новия водещ на шоуто " Стани богат " падна. На стола на Ники Кънчев сяда известният водещ Димитър Павлов, написа Блиц, като се базира на свои източници в кухнята на Българска национална телевизия.

През последните дни една от най-горещите тематики в родния шоубизнес бе точно кой ще наследи Ники Кънчев в предаването, което ще започва тази пролет по националната телевизия. 





В листата с възможни водещи на куиз играта участваха куп известни персони. Сред обсъжданите фигури бяха естрадната легенда Орлин Горанов и радиоводещият Драго Симеонов.

Други споменавани имена бяха тези на Юлиан Вергов и Любен Дилов-син. 

Митко Павлов е известен радио и ефирен водещ. До скоро той имаше лична графа в начин на живот предаването " Мармалад " по bTV.

 

За първи път феновете се срещат с чаровната му усмивка в емисията вести по " Евроком ", която води в продължение на 3 години. След това остава " прикрит " за известно време зад микрофона на " Ретро радио ", когато всяка делнична заран забавлява ранобудниците с неизчерпаемото си възприятие за комизъм.

Митко още веднъж се появява на екран като тв водещ - първо на " 10-те най ", а след това на " Това го знае всяко хлапе " и " Форт Бояр ". Следват риалити шоуто „ Dansing Star-2 ” и “Тази заран ” по bТV. 

На stanibogat.bnt.bg към този момент стартира записването за присъединяване в новото предаване, което всички чакат с огромен интерес. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР