Мистерията на НЛО все още не е разгадана, но ученият

...
Мистерията на НЛО все още не е разгадана, но ученият
Коментари Харесай

НЛО са дошли на Земята през други измерения, твърди учен от Харвард

Мистерията на НЛО към момента не е разгадана, само че ученият от Харвардския университет Ави Льоб, който има вяра, че не сме сами във Вселената, допуска, че извънземните може да се движат през спомагателни измерения, които физиците от ЦЕРН се пробват да открият.

Както знаете, в Големия адронен колайдер, който е най-големият ускорител на частици в света, физиците сблъскват обикновени частици съвсем със скоростта на светлината, с цел да пресъздадат изискванията на Големия гърмеж. По този метод могат да бъдат открити спомагателни измерения, които могат да разкрият по какъв начин се е формирала нашата Вселена.

Физикът Ави Льоб допуска, че извънземните цивилизации може да са постигнали подобен софтуерен напредък, че да са измислили технология за пътешестване в космоса, употребявайки спомагателни измерения, пише Daily Mail.

Физикът има вяра, че извънземните употребяват квантовата гравитация, с цел да се движат през скрити измерения в космоса и могат да бъдат открити в Големия адронен колайдер. Учените от CERN се пробват да открият 6 спомагателни пространствени измерения и търсят частици, които да потвърдят съществуването им.
 Големият адронен колайдер В Големия адронен колайдер, който е най-големият ускорител на частици в света, физиците сблъскват обикновени частици съвсем със скоростта на светлината, с цел да пресъздадат изискванията на Големия взрив Снимка: CERN
Според Льоб преди 100 години учените са разкрили квантовата механика и всички най-сложни модерни технологии се основават на нейното схващане. Но в актуалната физика към момента има доста мистерии, които следва да бъдат позволени. През последните десетилетия физиците се пробват да комбинират квантовата механика и гравитацията, с цел да изведат теорията за квантовата гравитация.
Льоб споделя, че всички сме привикнали със съществуването на три пространствени измерения, само че останалите остават скрити за нас. И единствено благодарение на ускорител на частици те могат да бъдат открити. Льоб споделя, че международните държавни управления би трябвало да употребяват 2 трилиона $ годишно, които съгласно него отиват за военни разноски, за търсене на извънземен живот. Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР