Мистерия в британско село. От 5 години жителите на Блекхол

...
Мистерия в британско село. От 5 години жителите на Блекхол
Коментари Харесай

Жителите на британско село от 5 години намират пари по улиците

Мистерия в английско село. От 5 години жителите на Блекхол намират пачки с пари по улиците. Всяка една от тях е по 2 хиляди лири в банкноти от по 20 паунда.

Жителите съответно предават откритото в локалния полицейски сектор. Последният пакет е открит в понеделник и още веднъж предаден на управляващите, които водят безрезултатно следствие години наред.

Досега са събрани повече от 50 000 паунда, а детективите не престават да търсят притежателя им, за който считат, че ги е изгубил. Местните обаче имат вяра, че парите са подарък от съвременен Робин Худ, който желае да им помогне.

„ Може да допуснете, че евентуално не всички пари, които са открити са ни били предадени. Никога можем да не разберем точната сума. Все отново си мисля какъв брой необикновено е това село с 5 000 души. Те са толкоз почтени, че техният инстинкт първо е да отидат в полицията и да изискат да върнем парите на този, който може би ги е изгубил ”, уточни следователят Джон Форстър./ Нова тв

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР