Мистериозният Брендо си идва в България и си отива в

...
Мистериозният Брендо си идва в България и си отива в
Коментари Харесай

Мистериозният Брендо си идвал в България когато му скимне, винаги ходел без охрана

Мистериозният Брендо си идва в България и си отива според от обстановката, в която се намира. Това се случва според от работата, която има. Това е догатката на журналиста от “24 часа ” Кирил Борисов. Именно от негово следствие се появи информация, че търсеният по света Евелин Банев напролет е посетил кмета на Тлачене до Бяла Слатина. Той е помолил градоначалника да му завери пълномощие за юрист, откакто ходил за трюфели в региона на селото.

“Това не са мигранти, които настъпват, а частни случаи и не можем да упрекваме Министерство на вътрешните работи ”, добави Борисов. Той разяснява възможното влизане в България и на Брендо, и на единия от Братя Галеви – Ангел Христов. “Това са комбинативни хора с доста знания за това по какъв начин работят службите и за това по какъв начин могат да влязат в страната ”, сподели Борисов.

Малко по-рано през днешния ден Министерство на вътрешните работи заяви, че са подхванати оперативни дейности за изясняване дали той е участвал персонално по време на заверката на документа при кметския наместник.

Случаят на Брендо е доста забавен, доста тайнствен и нехарактерен за представителите на родния ъндърграунд

Борисов, като изрази подозрение дали индивидът в селото в действителност е бил Брендо, това трябвало да се покаже от следствието.

“Евелин Банев е образован човек, постоянно е бил грациозен, а в този момент по подигравка на ориста върви с анцунг, с куче за трюфели. Имам някакви подозрения, че не е бил той, само че публично документът това демонстрира. Кметът по този начин твърди ”, разяснява Борисов.

Той акцентира, че Брендо в никакъв случай не е бил измежду типичните представители на ъндърграунда – с дебелите вратове, с спортните екипи от 90-те години, който се крие, върви с 10 души големи, татуирани мъже, за защита и така нататък

“С присъди в 3 страни, което също е доста необичайно за човек като него, може би тъй като са се намесили непознати служби ”, добави журналистът “Нямаме доста наказани престъпни босове в България от такова равнище. И въпреки всичко той не лежи в пандиза, уточни още журналистът. “

Брендо постоянно е бил без защита, постоянно е бил ухилен

Според него Брендо постоянно съумява да се измъкне, евентуално поради комбинативността му, контактите му в разнообразни служби за сигурност. Не единствено у нас, само че и в чужбина. Помагат му и контактите му и в чужбина. Той е началник на организация, има подчинени надолу по веригата освен българи, а и италианци, и други, добави Борисов.

Журналистът е на мнение, че над Брендо няма политически чадър, като подсети, че от 5 година го търсят с Интерпол

Той изрази подозрения, че Брендо и в този момент има изпреварваща информация.

“Той е човек от предишното и генералната му активност – трафик на кокаин, е генерирала задоволително финансов запас, с цел да може да се легализира. Доколкото знам, компаниите, които управлява Банев, са огромен шеф. И доста изненадващо той подава молба да лежи в пандиза действително, тъй като има присъда в Италия за 20 година, в Румъния – 10 година и най-сетне го осъдиха в България за 6 година Човекът е с възприятие за комизъм, тъй като няма различен случай, в който да подадеш молба да си лежиш присъдите от чужбина в България ”, добави Борисов.

А това, че Брендо си има персонална карта, с която се е показал пред кмета на Тлачене, Борисов изясни с обстоятелството, че той си има годен персонален документ, неговото наказване не е влезнало в действие и той не е в пандиза, по тази причина си върви с неговата персонална карта. Но преди 2 година го арестуваха в Украйна и тогава стана ясно, че той е украински жител. Според това не би трябвало да има българско поданство.

“Но в молбата си до съда той е показал, че е български жител, още веднъж доста чудноват случай ”, разяснява журналистът.

И подсети, че и преди 20 година Брендо е хващан в Европа с документи с данни на други хора.

Журналистът си изяснява това, че огромните нарушители в никакъв случай не стигат до пандиза у нас, с връзки с политическата класа

“С информацията, която имат за магистрати, политици, изпълнителната власт, законодателната. След дълъг интервал на симбиоза сред проведената престъпност и политическата класа и магистратурата, няма по какъв начин да чакаме толкоз бързо неоправдателни присъди за така наречен огромни риби, някои от които не са разследвани и упреквани ”, разяснява Борисов.

Кирил Борисов разяснява възможна връзка сред знаковите убийства на Красимир Каменов, прочут като Къро, на Алексей Петров и неочакваната гибел на Ангел Христов по този начин:

“Смъртта на Ангела Христов, съгласно мен, няма връзка с тези събития. Убийството на Къро и на Алексей Петров може би са свързани индиректно с процесите на разбъркването на пластовете в страната. Това дава отражение и надолу, някъде се преплитат ползи. Но да са директно свързани, нямам доверие. ”

Според него за убийството на Петров, че може би ще разберем кой е имал интерес от това, по какво е работило Министерство на вътрешните работи и прокуратурата във връзка убийството му, само че сигурно няма да се откри кой го е поръчал и той да бъде изпратен в пандиза.

Във връзка с държавния бюджет и районните планове, които от ГЕРБ упорстват да бъдат написани там, Борис Бонев съобщи, че “чисто теоретично това, което ГЕРБ желаят, е изцяло правилно и вярно ”, само че години наред “същата тази партия, когато правеше бюджета на София, не просто не искаше да предложения опозицията да взе участие в съставянето на бюджета, не даваше опция даже за основни полемики ”.

Още вести четете в категорията Крими&Темида 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР