Мистериозни светещи орбити се появиха в небето над Северен Сибир.

...
Мистериозни светещи орбити се появиха в небето над Северен Сибир.
Коментари Харесай

Страх скова Сибир! Очевидци загубиха ума и дума след мистерия в небето: Нашествие на извънземни или дупка в пространствено-времевия континуум?

Мистериозни светещи орбити се появиха в небето над Северен Сибир. Явлението провокира удивление и боязън у хората. Някои го одобриха за настъпление на извънземни. „ Излязох да изпуша цигара и си помислих, че идва края на света “, споделя очевидец. Друг дефинира видяното като „ дупка в пространството-времевия континуум “.

„ Голямото светещо кълбо се издигна зад дърветата и стартира да се движи към мен “, споделя фотограф. Оказва се, че явлението е артикул на тестване на метателни оръжия.

Тестовете включвали изстрелване на балистична ракета - от Плесецк към тестовия полигон " Кура “ в Камчатка, както и три други от подводници, оповестяват от Министерството на защитата на Русия.

Получило се е рядко взаимоотношение сред дима от изгорелите газове на ракетата и светлина от слънчевите лъчи, изясняват учени.

Газовете от ракетата се разнасят в небето и в случай че слънчевата светлина ги улови, те стават забележими и за хората на Земята.

Ако тестванията бяха направени няколко часа по-късно, може би мистериозните орбити нямаше да се появят. Но защото слънцето и ракетата са се „ напаснали “ във времето и пространството, са разрешили на човешкото въображение да се развихри.



Източник: " Дарик "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР