Мистериозната любима на Калин Врачански, която той наскоро публично показа,

...
Мистериозната любима на Калин Врачански, която той наскоро публично показа,
Коментари Харесай

Гаджето на Калин Врачански имала връзка и с Орлин Павлов

Мистериозната обичана на Калин Врачански, която той неотдавна обществено сподели, без да разкрива детайлности към личността ѝ, е бивше гадже на Орлин Павлов. Актьорът отмъкнал дамата на артиста още преди близо 5 години. Забивката сред тях станала в столичен бар.

Името на русокоската, която топли леглото на Врачански, е Надя, настояват техни общи познати. Когато двамата се срещнали, тя от няколко месеца имала връзка с Орлин. Тръпката със звездата от „ Стъклен дом” обаче се оказала надалеч по-силна от тази с някогашния вокал на „ Каффе”, тъй че момичето небрежно прекратило връзките с последния, с цел да се впусне в по-вълнуваща спекулация. Врачански забил представящата се за бизнесдама русокоска още в края на 2014 година До преди две седмици обаче пазел връзката си в загадка, наблягайки, че желае персоналния му живот да остане вечно персонален.

Говори се, че потайния Врачански се навил да разкрие дамата до себе си единствено тъй като Надя настояла.

На момичето му омръзнало да се крие. Освен това почнало съществено да се нервира от честите нападения на последователки, които считат гаджето ѝ за свободен мъж единствено тъй като той отхвърля да признае, че е съществено привързан. Накрая Калин отстъпил и се съгласил да обявява, че към този момент не е ерген, като се появи на разположение с приятелката си на предпремиерата на най-новия си сериал „ Господин Х и морето”. Предварително обаче се уговорили, че няма да споделят никакви детайлности за връзките си. Именно по тази причина русокосата дама отхвърляше да показа пред любопитните присъстващи на събитието дори по какъв начин се споделя и с какво се занимава.

По информация на „ Уикенд”, бизнесът, с който Надя си вади хляба, е обвързван с търговия. Тя и майка ѝ разработвали магазинче за биохрани. Прави усещане, че откогато е в Калин Врачански, момичето радикално е трансформирало външния си тип. То носи доста по-малко грим и наподобява по-естествено спрямо времето, когато е въртяло обич с артиста.

Орлин Павлов не е страдал доста за раздялата с Надя. Малко откакто тя го изоставила поради Калин, той се срещнал с мулатката Диана, която все още е негова публична половинка и неотдавна му роди дете. И той, както артиста, съумял за резервира връзката си в загадка дълго време. За това спомогнал фактът, че Диана имала непрекъснато местопребиваване в Дубай. Прибрала се в България, когато с Орлин решили да вършат бебе. Дъщеричката им Елизабет се роди на 22 януари.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР