Мистериозната девойка за която се твърди, че е бивш мъж

...
Мистериозната девойка за която се твърди, че е бивш мъж
Коментари Харесай

Тихомир в нова афера, въпреки връзката си с Емили: Ние сме триада, имаме чувства една към друга

Мистериозната госпожица за която се твърди, че е някогашен мъж и се е настанила в сърцето на културиста Тихомир, един от участници във " Фермата “.

След финала на шоуто двуметровия красавец се трансформира в жена, назова се Емили. Преди две седмици културистът разгласи, че ще става мъж, с цел да може да се ожени за приятелката си. Сега като наподобява няма да спре дотук, откакто неочаквано Тихомир публикува няколко пояснения в обич на ново младо създание, наричайки го " Ачко “.Веднага обществените мрежи закипяха от мнения, че включване на бившето момче Ачко, сътрудниците на Тихомир и Емили образуват любовна тройка.

" Ние сме триада, има огромна разлика от тройка, имаме усеща и обич една към друга “ отговори културистът.

Тихомир и обичаната му Емили са посветили специфичен подкаст онлайн на полиаморията - любовта към няколко сътрудници по едно и също време. Културистът е уверен, че в неговия случай това е класическа полиамория, която сега е доста съвременна в целия свят и огромни малките екрани постоянно излъчват излъчвания за хора с сходни връзки.

Фенове на двойката обаче се питат ще се състои ли дълго чаканата женитба, която Тихомир и Емили към този момент анонсираха пред медиите.

Тихомир разясни, че женитба ще има, Само че не през април, а в края на лятото. Забавянето се  дължало на невъзможността двамата с Емили да се разпишат в гражданското, тъй като в българската конституция се споделя, че бракът е съюз сред мъж и жена. Само с цел да може да се ожени за обичаното си момиче Емилия Мелиса се подложи на противоположна промяна и стана предходния Тихомир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР